Aanbod

The Manhattan Babies hebben een zeer gevarieerd repertoire.  Van een set  geheel gehuld in de stijl van The Andrews Sisters uit de jaren ’40 en ’50 tot een set met verswingde hits van toen en nu. Daarbij schuwen The Babies geen enkel genre. Een countryclassic zoals “Jolene” en een discokraker als “Dirty old man” worden omgetoverd tot vintage jazzy hits. De act kan worden aangevuld met solo stukken of verzoeknummers.


All that jazz

Jazzy jaren 50-The Manhattan Babies’60 in een koket kostuum.
Ook weg van de stijl van de serie Madmen?
The Manhattan Babies nemen je mee terug in de tijd.
Ze dragen tot in detail uitgewerkte kostuums en zingen toepasselijke nummers.

Luister hier naar een swing versie van ‘I will survive’.

Boek nu


In the Navy Marines

The Manhattan BabiesThe Andrews Sisters stijl uit de jaren ’30-’40-’50.
Met de boogiewoogie en swing nummers in een vintage kostuum, brengen The Manhattan Babies een vrolijk optreden met hier en daar wat interactie met het publiek.

 

Boek nu


Kerst

The Manhattan Babies.The Manhattan Babies gedurende de feestdagen.
Met de kerstdagen zingen The Manhattan Babies de klassieke en moderne Christmas Carols. Kijk voor meer info over onze kerst act op de speciale kerst pagina.

‘Luister hier naar onze versie van White Christmas’.

Boek nu


Optreden op maat
Is de muzikale invulling van uw evenement nog een onbekend terrein? Put uit het creatieve brein en ervaring van The Manhattan Babies. Zij denken graag mee over een originele invulling van uw evenement. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden voor een optreden op maat.